Delavnice in posveti

Delavnice, ki jih pripravljam in vodim, so nastale kot logična posledica predavanj in uživanja rastlinske prehrane, za katero sem se odločila iz osebnih, etično – filozofskih in zdravstvenih razlogov. Svoj življenski slog vidim kot poslanstvo v skrbi za živali, sočloveka, naravo, pitno vodo in planeta nasploh.

Že pred leti sem iz jedilnika črtala barvila, arome, konservanse in vse aditive, ki so v mojem telesu povzročale hormonsko neravnovesje. Vrstile so se psihična nestabilnost in zdravstvene težave. Zaradi tega sem se poglobila v raziskovanje procesirane hrane, katerega sem kasneje podelila z ljudmi širom Slovenije, Nemčije in Italalije.

Divja hrana za sant mat 1

Začela sem sodelovati z ljudmi, ki so me postopoma uvajali v že znano filozofijo rastlinskega prehranjevanja. Besedi veganstvo se namenoma izogibam saj je v zadnjem času stigmatizirana in velikokrat izrabljena v korist nestrpnih, ki z nesprejemanjem drugačno mislečih ne pripomorejo k pravemu pomenu besede.

Izvajam:

 • osebna svetovanja

 • dietne podpore

 • delavnice zdrave, ekološke in lokalne prehrane

 • detoksikacijske programe

 • predavanja o zdravi prehrani

 • pišem za različne medije

 

DELAVNICE


KRUH MOJ LJUBI 45€

Spečemo dva kruha. Prikažemo pripravo starterja, in peko kruha brez kvasa. Po predhodnem dogovoru pripravimo kruh brez glutena ali brez moke. Kruh je osnovna sestavina našega prehranjevanja, ki zaradi dodatkov, ki se nahajajo v kupljenem kruhu, postaja vedno težje prebavljiv, posledično redi in moti hormoski sistem. Zaradi dodatkov in glutena nam otekajo sklepi in zastaja voda v telesu. Rešitev je znana. Kruh pričnemo peči doma!

SLADKO, KER TE LJUBIM 45€

Zaporedje gre nekako takole: otroci, moški in šele potem ženske. Ta neustavljiva sla po sladkem je v možganih situirana na istem mestu, kot še nekaj odvisnosti. Pregrehi se je težko odreči, lahko pa sladice pripravimo iz “zdravih” živil. Povem kateri so najboljši nadomestki belega sladkorja in pokažem kako enostavno je pripraviti slastne sladice, ki jih jemo brez slabe vesti. Torej take, ki ne zakisajo in ne pristanejo v bokih.

MALICA NA DELU  45€

Velikokrat slišim, da se na delavnem mestu ne da jesti zdravo. Se strinjam, če se prehranjujete v menzah ali lokalih z hitro prehrano. Z lahkoto pa si zdravo in polnovredno kosilo ali malico pripravite doma in si jo nesete v službo. Na delavnici prikažemo štiri jedi, katere si pripravite večer prej in vas počakajo do jutra v tupperware posodi.

INDIVIDUALNE 45€

To so delavnice, kjer po vašem izboru prikažemo najmanj štiri jedi. Zajtrk, glavno jed, sladico, prigrizek in peko kruha. Med pripravo jedi poteka razlaga o rastlinski prehrani, predvsem kako začeti z veganstvom in kako nadomestiti ključna živila kot so meso in mlečni izdelki. Odgovarjam na vaša vprašanja in vam pripravim jedilnik po meri.

GURMANSKE 55 €

Na gurmanskih delavnicah bomo pripravljali 4-6 hodni meni. Predhodno ga sestavimo skupaj glede na vaše potrebe in pričakovanja. Razložim poglobljen holističen pristop odnosa do prehrane in samega prehranjevanja. Hrano predstavim kot vibracijo, ne le kot energijski vnos. Živila priskrbim sama.

 

 

 • VSE DELAVNICE TRAJAJO 3-4 URE IN SE IZVAJAJO NA VAŠEM DOMU
 • EKOLOŠKA ŽIVILA ZA DELAVNICE PRINESEM JAZ
 • BLENDER IN OSTALE PRIPOMOČKE, KI JIH MORDA NIMATE V KUHINJI PRINESEM S SEBOJ
 • NAJMANJŠE ŠTEVILO UDELEŽENCEV SO 3 OSEBE
 • CENA SE LAHKO SPREMINJA GLEDE NA VEČJE ŠTEVILO UDELEŽENCEV

 

BREZPLAČNA DELAVNICA

S HRANO DO ČISTEGA TELESA IN DUHA V SPOMLADANSKEM ČASU

KI BO 30.3. OB 19H NA SLOMŠKOVI 7 V LJUBLJANI. ZARADI OMEJENIH PRIJAV POKLIČITE NA 040 582 280

ZADNJI PLAKAT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s